neljapäev, 25. märts 2021

Jänku-Juta matemaatikavõistlus

 

25. märtsist 4. aprillini ootame kõiki väikeseid matemaatikasõpru matemaatikavõistlusele Jänku-Juta. Võistlus toimub viktoriinikeskkonnas ja on mõeldud 1.–3. klassi õpilastele.


Matemaatikavõistlusel Jänku-Juta on kolm vooru:

  • I voor 25.–28. märts
  • II voor 29.–31. märts
  • III voor 1.–4. aprill


Igas voorus ootab lahendamist seitse ülesannet. Ülesanded on nii eesti kui vene keeles. Võistlusega saab liituda mistahes voorus. Soovi korral võib osaleda üksikutes voorudes.


Paremusjärjestus selgitatakse välja kolme vooru kokkuvõttes klasside kaupa. Tublimatele jagatakse e-diplomeid. Lisaks anname välja auhindu.


Võistlemisest

Võistlus toimub Tartu Ülikooli teaduskooli viktoriinikeskkonnas viktoriinid.ee. Võistlusel osalemiseks vajab õpilane internetriühendusega arvutit, nutitelefoni või tahvelarvutit.


Võistluse alustamiseks logib osaleja ennast võistluskeskkonda sisse varem loodud kasutajatunnuse ja parooliga või loob endale uue kasutajakonto. Konto loomisel võib kasutada lapsevanema e-posti aadressi. Eelregistreerumine pole võistlusel osalemiseks vajalik.


Enne võistluse alustamist palume osalejatel veenduda, et viktoriinikeskkonda sisestatud andmed (eriti klass ja e-posti aadress) on õiged.


Võistluse ajal saavad õpilased oma vastuseid korduvalt muuta ja täiendada. Vastusekasti tuleb sisestada vaid üks arv. Sisestatud vastused salvestuvad automaatselt.


Pärast iga vooru näevad õpilased viktoriinikeskkonnas oma tulemusi. Õpetajatele avaldame tulemusi koolide kaupa nende kirjaliku sooviavalduse põhjal (kelli.hanschmidt@ut.ee).


Soovime osalejatele avastamis- ja nuputamisrõõmu!


Lisateave:

Sisulised küsimused: Maksim Ivanov, Tartu Ülikooli teaduskooli matemaatikaõppe peaspetsialist, maksim.ivanov@ut.ee

Tehnilised küsimused: Kelli Hanschmidt, Tartu Ülikooli teaduskooli võistlus- ja õppekorralduse peaspetsialist, 529 8272, kelli.hanschmidt@ut.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar