neljapäev, 15. aprill 2021

Loodusõpetus, 15. aprill

Loe tähelepanelikult tv lk 37 pesemisest. Tõmba punase pliiatsi ja joonlauaga joon alla lausetele, mis õpetasid sulle midagi uut.


Kontrolli teadmisi mängides mängu:

https://learningapps.org/view1441755

Kui ei saa aru, kuidas mängitakse:

Üleval servas on 2 nuppu "vale" ja "õige". Kui sul on valitud "vale", siis on see nupp sinine ja sa pead otsima üles laused, mis on valed. Kui vajutad nupule "õige" ja see muutub siniseks, pead üles otsima laused, mis on õiged. Kui oled kõik õiged ja valed laused üles leidnud, näed preemiaks multikat.


Loe tähelepanelikult tv lk 38. Inimesele on puhkamine väga oluline. Kõige olulisem puhkus on magamine. Sina peaksid öösel magama 8-10 tundi. Kuidas veel on võimalik puhata? Kuigi teleka vaatamine ja arvutimängude mängimine on samuti puhkus, miks ei tohiks sedasorti puhkusega liialdada?


Koosta tv lk 38 oma päevaplaan. Kuigi sinu päevaplaan kindlasti erineb tüüpilise koolipäeva plaanist, kui veel koolimajas õppimas käisid, siis tee ikkagi päevaplaan päeva kohta, kui sul toimub kodus koolipäev.


Meeldetuletuseks projekti kirjeldus:

Loodusõpetuse projekt nr 3

Uuri kolme erineva toidu koostist ja valmistamist täpsemalt. Selleks vali huvitavad ja maitsvad toidud, mida sinu kodus valmistatakse. Tee kindlaks ja pane kirja, kui palju ja milliseid toiduaineid vaja läheb. Lisa kirjeldus, kuidas valmistatakse, ja võimalusel võta osa koos täiskasvanuga toidu tegemisest. Otsi selle toidu kohta pilte või joonista ise. Kolm retsepti esitada 29. aprilliks (või kui selleks ajaks kooli veel ei lubata, siis esita kooli tulles) kolmel A4 paberilehtedel (iga toit erineval lehel, igal lehel nimi). Kirjuta käsitsi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar