neljapäev, 3. veebruar 2022

Jalgratturi koolitus


Tere!

Saatsin Stuudiumis lapsevanematele teate. Kui antud koolitus pakub huvi, palun mulle selle kohta märge jätta Stuudiumisse saadetud teate alla.

Liiklusseaduse §148 järgi võib jalgratast iseseisvalt sõiduteel juhtida vähemalt 10-aastane isik, kes on omandanud jalgratturi kvalifikatsiooni. 10–15-aastasel isikul peab sõiduteel sõitmisel olema kaasas sellekohane juhiluba.

Sel poolaastal korraldame koolis jalgratta juhiloa koolitust. Koolitaja tuleb meile OÜ Autosõidust. Ettevalmistus koosneb 14 õppetunnist teooriast ja 2 praktilisest sõidutunnist. Viimane õppetund nii teoorias kui ka praktikas on eksam. Koolituse eesmärk on toetada lapsevanemat jalgrattalubade koolitamisel. Lapsevanema ülesanne on läbi viia praktiline sõiduõpe. Koolitaja tagab õpilasele teoreetilised teadmised ja kontrollib praktilist sõiduoskust jalgrattaga liiklemisel ning aitab valmistada õpilast ette jalgratta juhiloa eksami sooritamiseks. Antud pakkumise puhul on arvestanud, et praktilise sõiduõppe ülejäänud kohustuslikud tunnid (8 tundi) viib läbi lapsevanem ise. Vajalik on korras jalgratta ja jalgratturikiivri olemasolu. Koolituse maksumus õpilase kohta on 52 eurot.

Palun mulle esimesel võimalusel anda tagasiside siia Stuudiumisse, kas Teie laps võtaks koolitusest osa. Palun lisada ka õpilase nimi.


Lugupidamisega

õpetaja Eneli

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar